Extraescolars

L’escola de ciclisme Bike Park Vilasana pretén apropar el ciclisme a tots aquells nens i joves que ho vulguin. Disposem d’una instal·lació única en l’estat i al capdavant europeu que juntament amb el nostre equip de tècnics de ciclisme dirigits pel diplomat UCI Marc Tugues Tarragona guiaran a tots els nostres alumnes amb els mètodes més apropiats segons l’edat, nivell i objectius que tinguin.

Oferim ciclisme com a mètode de creixement personal dins d’un grup reduït amb dinàmica relaxada. La felicitat de cada alumne a l’acabar l’entrenament és el nostre principal objectiu.

Disposem de 4 nivells ben diferenciats per a cobrir totes les necessitats des dels 3 fins als 17 anys.

Nivell 1 – Iniciació

Pensat per a començar a anar amb bicicleta, nens i nenes de 3 i 4 anys. Bicis amb i sense pedals, jocs i diversió amb bicicleta.L’horari és dimarts, dijous i divendres (elecció de 2 dels 3 dies al formulari posterior) de 18:15h a 19:15h.

Quota trimestre: 100€


Nivell 2 – Aprenentatge

Pensat per a nens i nenes de 5 a 7 anys que ja saben pedalar i que volen descobrir totes les tècniques de pilotatge mitjançant jocs i activitats dinàmiques i apassionants. El món del ciclisme s’obra davant seu i cada dia és una aventura.L’horari és dimarts, dijous i divendres (elecció de 2 dels 3 dies al formulari posterior) de 18:00h a 19:00h.

Quota trimestre: 100€


Nivell 3 – Junior

Per a noies i nois a partir de 7 anys que volen gaudir d’una activitat extraescolar de ciclisme sense entrar en aspectes de competició. Tècnica de pilotatge amb activitats variades en un entorn relaxat per passar-ho bé amb els companys. Podreu aprendre a pilotar al màxim nivell, amb uns continguts fets per a pilots joves.L’horari és dimarts, dijous (de 19:00h a 20:00h) i divendres de 18:00h a 19:00h. (Elecció de 2 dies per a l’inscripció)

Quota trimestre: 100€


Nivell 4 – Competició

Per a nois i noies que vulguin competir en ciclisme, en aquestes classes impartides per el nostre cap d’entrenadors, coneixerem i perfeccionarem totes i cada una de les tècniques i tàctiques aplicades al mtb, bmx, ciclocross, triatló, carretera i trial per tal de donar una base de pilotatge excepcional als pilots. El nostre objectiu es que en un futur siguin capaços de seguir el camí que vulguin amb la base ben apresa. Es necessari tenir un nivell mínim correcte i una gran motivació per a millorar. Estar al grup obra les portes a la competició de ciclisme.Curs impartit pel diplomat Uci i British Cycling coach Marc Tugues en un grup reduït.

Inclou 2 entrenaments de tècnica avançada i 1 entrenament lúdic en el grup Junior.

Nota: els nous alumnes han de sol·licitar una prova de nivell per accedir-hi.

L’horari és dimarts i dijous de 19:00h a 20:00h.

Quota trimestre: 150€

 Elecció de nivell i documents necessaris

Dins del Bike Park VilaSana necessitem 2 documents acreditatius per a l’accés i pràctica del ciclisme al circuit.
El primer pas per a poder realitzar activitats extraescolars és ser soci del circuit. Quota de soci per aquells alumnes que fan extraescolars: 60€/any natural. Per tant, és la primera condició a complir.El segon document imprescincible per a poder realitzar l’activitat a les instal·lacions és tenir la llicència federativa de ciclisme.
Aquesta pot sol·licitar-se amb un document que pot descarregar-se des de la web de la federació i que té un cost que podeu consultar al següent enllaç.

 

 

Per a realitzar la sol·licitud:

 

 

NOTA: Aquesta documentació cal porta-la degudament cumplimentada i fer el pagament del mateix per a que se us pugui donar d’alta. Recordem també que si és el primer cop que veniu al Bike Park haureu de portar cumplimentat també el document “1er dia al Bike Park” que trobareu a l’apartat Documents Bike Park al menú de la plana web.

 

Per tant, ara us recapitulem tot allò que cal fer per a practicar el nostre esport preferit:
PAS 1) Forfait del Bike Park
PAS 2) Llicència federativa de ciclisme. Els links els trobareu en aquesta pàgina i en la inscripció als extraescolars.

Un cop realitzats aquests 3 pasos només cal venir al BikePark i realitzar els pagaments corresponents.

Salut i pedals!

 

Bike Park Vila-Sana