Extraescolars

__________________________________________________________________________________

Grup Baby

Pensat per a començar a anar amb bicicleta, nens i nenes de 2 a 4 anys. Bicis amb i sense pedals, jocs i diversió.

L’horari és dimecres i divendres, de 18:00h a 19:00h.

Quota per trimestre: 100€

 

 

Grup Iniciació

 

Pensat per a nens i nenes de 5 a 7 anys que ja saben pedalar i que volen descobrir totes les tècniques de pilotatge mitjançant jocs i activitats dinàmiques i apassionants. El món del ciclisme s’obra davant seu i cada dia és una aventura.

L’horari és dimarts, dimecres, dijous i divendres (elecció de 2 dels 4 dies al formulari posterior) de 18:00h a 19:00h.

Quota per trimestre: 100€

 

Grup Intermedi

Pensat per a noies i nois amb 8 o més anys que volen gaudir d’una activitat extraescolar de ciclisme sense entrar en aspectes de competició. Tècnica de pilotatge amb activitats variades en un entorn relaxat per passar-ho bé amb els companys. Podreu aprendre a pilotar al màxim nivell, amb uns continguts fets per a pilots joves.

L’horari és dimarts, dimecres, dijous de 19:15h a 20:15h i divendres de 19:00h a 20:00h (elecció de 2 dels 4 dies al formulari posterior)

Quota trimestre: 110€

 

MTB NENS

Per a nois i noies que vulguin aprendre a pilotar la bicicleta de Mountain Bike. Si lo teu són les rodes grans, els pinyons i portes fre al davant, aquestes seran les teves classes ideals. Curs enfocat al pilotatge de MountainBike en les que jugant aprendran tota la base del pilotatge offroad. Edata partir dels 8 anys.

L’horari és dimecres de 19:15h a 20:15h i divendres de 20:00h a 21:00h

Quota per trimestre: 110€

 

Grup Avançat

 

Pensat per a nois i noies amb una bona base, amb ganes d’entrenar més intensament i que en un futur vegin la bicicleta com el seu hobby o inclòs vulguin participar en competicions de qualsevol modalitat. En aquestes classes, impartides pel nostre cap d’entrenadors, coneixerem i perfeccionarem totes i cada una de les tècniques i tàctiques aplicades al mtb, bmx, ciclocross, triatló, carretera i trial per tal de donar una base de pilotatge excepcional als pilots amb un to relaxat i passant-ho bé.

L’horari és dimarts i dijous de 19:15h a 20:15h.

Quota per trimestre: 120€

Bike Park Vila-Sana