Extraescolars

Renovació EXTRAESCOLARS:

__________________________________________________________________________________
Iniciació

Pensat per a començar a anar amb bicicleta, nens i nenes de 3 a 5 anys. Bicis amb i sense pedals, jocs i diversió.L’horari és dimarts i dijous, de 18:15h a 19:15h.

Quota trimestre: 100€


Aprenentatge

Pensat per a nens i nenes de 6 a 8 anys que ja saben pedalar i que volen descobrir totes les tècniques de pilotatge mitjançant jocs i activitats dinàmiques i apassionants. El món del ciclisme s’obra davant seu i cada dia és una aventura.L’horari és dimarts, dimecres, dijous i divendres (elecció de 2 dels 4 dies al formulari posterior) de 18:00h a 19:00h.

Quota trimestre: 100€


Junior
Per a noies i nois amb 9 o més anys que volen gaudir d’una activitat extraescolar de ciclisme sense entrar en aspectes de competició. Tècnica de pilotatge amb activitats variades en un entorn relaxat per passar-ho bé amb els companys. Podreu aprendre a pilotar al màxim nivell, amb uns continguts fets per a pilots joves.L’horari: dimarts i dijous, de 19:00h a 20:00h.
Dimecres i divendres, de 18:00h a 19:00h.
(Elecció de 2 dies per a l’inscripció)Quota trimestre: 100€

Mountain Bike

Per a nois i noies que vulguin apendre a pilotar la bicicleta de Mountain Bike. Si lo teu són les rodes grans, els pinyons i portes fre al davant, aquestes seran les teves classes ideals. Curs enfocat al pilotatge de MountainBike en les que jugant jugant aprendran tota la base del pilotatge offroad. Edats a consultar.L’horari és dimecres i divendres de 19:15h a 20:15h.

Quota trimestre: 100€


Competició

Per a nois i noies que vulguin competir en ciclisme, en aquestes classes impartides per el nostre cap d’entrenadors, coneixerem i perfeccionarem totes i cada una de les tècniques i tàctiques aplicades al mtb, bmx, ciclocross, triatló, carretera i trial per tal de donar una base de pilotatge excepcional als pilots. El nostre objectiu es que en un futur siguin capaços de seguir el camí que vulguin amb la base ben apresa.L’horari és dimarts i dijous de 19:15h a 20:15h.

Quota trimestre: 150€

Bike Park Vila-Sana